poster poëziewinkel
Poëzie Workshop

Poëziewinkel op benefietfestival Aidition

Op 21 mei opende ik een tijdelijke poëziewinkel op het AIDition4kids festival in Groningen. In de poëziewinkel konden kinderen met hun fantasie letters en ideeën met me ruilen en maakten we daarmee samen een verhaal | gedicht. Dat gedicht schreven we op. Aan de knutseltafel maaktn ze er een mooi kunstwerkje van om mee naar huis te nemen, op te hangen of op te sturen.

Onderwijs in ontwikkelingslanden

AIDition4kids is een uniek benefietfestival op het mooie suikerunie terrein bij Stadslab Groningen. Genietend op het terras met een drankje terwijl de kinderen zich vermaken met verschillende workshops en doorlopende activiteiten. Onder andere theaterworkshop, gedichten maken, graffiti spuiten, kickboksen, dj-workshop, voorlezen en skateboarden! Muziek is er van Batatuke en Moodswings.

AIDition is een benefietfestival georganiseerd door Stichting EducAIDed. Deze Groningse stichting zet zich in voor onderwijs in ontwikkelingslanden en haalt geld op voor onder andere de bouw van scholen, sanitaire voorzieningen en het opleiden van docenten in deze landen. Het doel is om dit samen met de lokale bevolking te doen, zodat zij na afloop van de bouw en/of trainingen zelf het proces kunnen voortzetten.