Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poëzie workshop voor kinderen

4 september 2021

Als je poëzie leest, krijg je een kijkje in andermans hoofd. Daardoor krijg je meer begrip voor andere ideeën. Je wereld wordt groter, je leert anders kijken. Om poëzie te schrijven, moet je een kijkje nemen in je eigen hoofd. Op het AIDition festival kijk ik samen met jou in je hoofd en maken we of we poëzie van wat daar in zit.

Wil je mee doen, kom dan naar het festival en maak een gedicht voor een goed doel.

Goed doel
AIDition is een actie voor EducAIDed, een stichting uit Groningen die zich inzet voor het structureel verbeteren van de toegang tot kwalitatief goed onderwijs in ontwikkelingslanden.

Stichting EducAIDed gelooft in de kracht van kennis en onderwijs. Kennis is blijvend en geeft kansen voor een betere toekomst. EducAIDed werkt vanuit de overtuiging dat kleinschaligheid met korte lijnen, concrete projecten, transparantie en intensieve samenwerking met de partnerorganisaties ter plaatse de sleutels zijn tot resultaat. In Nederland werken vrijwilligers die middels acties fondsen werven en voorlichting geven op scholen. De projecten in het buitenland worden uitgevoerd door lokale partners.

Gegevens

Datum:
4 september 2021
Evenement Tags: